This is custom heading element

Uw specialist in de levering en montage van plafondplaten

Afbouwplaza is gespecialiseerd in het leveren en monteren van de goedkoopste systeemplafonds en wandsystemen. Ook het installeren is voor ons geen probleem. Dit doet Afbouwplaza voor zowel bedrijven, particulieren als instellingen. Onze focus ligt voornamelijk op kantoren en onderwijs, industrie, zorginstellingen en horeca/voedselbereiding. Ook kunt u ons benaderen voor project afbouw of het laten plaatsen van een verlaagd plafond. Wij bieden een scherpe prijs-kwaliteit verhouding doordat wij inkopen voor een goede prijs en gebruik maken van zeer vakkundige monteurs. Heeft u interesse in een geheel vrijblijvende offerte voor een goedkoop systeemplafond? Deze kunt u gemakkelijk en snel online aanvragen.

Bekijk onze systeemplafonds

De goedkoopste systeemplafonds koopt u bij Afbouwplaza

Wanneer u na het ophangen van een goedkoop systeemplafond gelijk de bijbehorende verlichting wilt gebruiken, dan kunnen wij u hier vanzelfsprekend ook bij helpen. Wij bieden diverse soorten projectverlichting zoals ledverlichting, inbouwspots, downlights en TL armaturen. Ook voor noodverlichting kunt u bij ons aankloppen. Heeft u een verlaagd plafond? Dit is voor ons geen enkel probleem. Tijdens de aankoop van het goedkoopste plafond kunt u uw verlichting meteen erbij bestellen. Deze wordt dan de volgende dag al bij u afgeleverd! Op de productpagina vindt u meer informatie over onze verlichting.

Wij staan voor u klaar

Wacht niet om op onze productpagina een offerte aan te vragen voor de goedkoopste systeemplafonds. Afhankelijk van het materiaal, of de werkruimte leeg is en de afmetingen zorgen wij voor een precieze offerte. Daarnaast kunt u aangeven of u goedkoop systeemplafond verlichting in uw plafond wil. Wij nemen de prijs hiervoor in de offerte mee. Zo bieden wij al een goedkoop systeemplafond aan (inclusief montage!) voor €13,- p/m²! Voor eventuele vragen over onze producten of dienstverlening bent u bij ons altijd welkom. U bereikt ons door te bellen met 020 – 615 56 55 of gebruik te maken van ons contactformulier.