This is custom heading element

Uw specialist in de levering en montage van plafondplaten

Afbouwplaza is gespecialiseerd in het leveren en monteren van plafonds en wandsystemen. Ook het installeren van de juiste systeemplafond verlichting is voor ons geen probleem, zoals ledverlichting en TL armaturen. Dit doet Afbouwplaza voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen. Onze aandacht ligt hierbij voornamelijk op kantoren en onderwijs, industrie, zorginstellingen en horeca/voedselbereiding. Ook kunt u bij ons terecht voor project afbouw en het plaatsen van een verlaagd plafond. Onze scherpe prijs-kwaliteit verhouding komt door het inkopen van uw systeemplafond voor een goede prijs en door de inzet van zeer vakkundige monteurs. Heeft u interesse in een geheel vrijblijvende offerte? Deze kunt u gemakkelijk en snel online aanvragen.

Bekijk onze systeemplafonds

Ledverlichting en TL verlichting armaturen voor uw plafond

Wanneer u na het ophangen van de plafondplaten deze gelijk van verlichting wil voorzien, dan kunnen wij dat ook voor u regelen. Wij bieden diverse soorten projectverlichting zoals ledverlichting, inbouwspots, downlights en TL armaturen. En ook voor noodverlichting kunt u bij ons terecht. Heeft u een verlaagd plafond? Dit is geen enkel probleem. Tijdens de aankoop van uw plafond kunt u uw verlichting meteen erbij bestellen. Deze wordt dan de volgende dag al door ons bij u afgeleverd! Op de productpagina vindt u meer informatie over onze verlichting.

Zonder problemen een maatwerk bestelling plaatsen

Op onze productpagina kunt u direct een offerte aanvragen. Afhankelijk van het materiaal, of de werkruimte leeg is en de afmetingen bepalen wij de precieze prijs. Daarnaast kunt u aangeven of u systeemplafond verlichting in uw plafond wil. Hierbij kunt u onder andere kiezen voor TL armaturen en ledverlichting. Wij nemen dit meteen in de offerte mee. Zo bieden wij al systeemplafonds aan (inclusief montage!) voor €13,- p/m²! Eventuele vragen over onze producten of dienstverlening kunt u altijd aan ons stellen. Dit doet u door te bellen met 020 – 615 56 55 of gebruik maken van ons contactformulier.