This is custom heading element

Uw specialist in de levering en montage van plafondplaten

Afbouwplaza is gespecialiseerd in het leveren en monteren van plafondplaten en wandsystemen. Dit doen we voor zowel particulieren, bedrijven en instellingen. Hierbij richten wij ons voornamelijk op kantoren en onderwijs, industrie, zorginstellingen en horeca/voedselbereiding. Ook kunt u bij ons terecht voor passende verlichting, projectafbouw en het plaatsen van een verlaagd plafond. Onze goede prijs-kwaliteit verhouding komt door het scherp inkopen van uw systeemplafond en door de inzet van zeer vakkundige monteurs. Bent u geïnteresseerd in een geheel vrijblijvende offerte? Deze kunt u zonder problemen online aanvragen.

Bekijk onze systeemplafonds

Behoefte aan een verlaagd plafond?

Wanneer u na het ophangen van de plafondplaten deze gelijk van verlichting wil voorzien, dan kunnen wij dat ook voor u regelen. Wij bieden diverse soorten projectverlichting zoals LED verlichting, inbouwspots, downlights en TL armaturen. En ook voor noodverlichting kunt u bij ons terecht. Heeft u een verlaagd plafond? Dit is geen enkel probleem. Tijdens de aankoop van uw plafond kunt u uw verlichting direct mee bestellen. Deze wordt dan de volgende dag al door ons bij u op locatie afgeleverd! Op onze productpagina kunt u terecht voor meer informatie over onze verlichting.

Gemakkelijk en snel bestellen

Op onze productpagina zult u zien dat u direct een offerte kunt aanvragen. Afhankelijk van het materiaal, of de werkruimte leeg is en de afmetingen wordt de prijs bepaald. Daarnaast kunt u aangeven of u verlichting in uw plafond wil. Dit wordt direct in de offerte meegenomen. Zo heeft u al systeemplafonds (inclusief montage!) voor €13,- p/m²! Voor eventuele vragen over onze producten of dienstverlening kunt u contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen met 020 – 615 56 55 of gebruik maken van ons contactformulier.