This is custom heading element

Uw specialist in de levering en montage van plafondplaten

Afbouwplaza is gespecialiseerd in het leveren en monteren van wand- en plafondsystemen. Ook het installeren van deze producten is voor onze experts geen probleem. Afbouwplaza werkt zowel voor bedrijven, particulieren als instellingen. Onze focus ligt hierbij vooral bij kantoren en het onderwijs, de industrie, zorginstellingen en horeca/voedselbereiding. Neem ook contact met ons op voor project afbouw of het plaatsen van een verlaagd plafond. Wij bieden een scherpe prijs-kwaliteit verhouding voor ons plafondsysteem doordat wij inkopen voor een goede prijs en gebruik maken van ervaren monteurs. Heeft u interesse in een geheel vrijblijvende offerte? Deze vraagt u gemakkelijk en snel online aanvragen.

Bekijk onze systeemplafonds

Koop uw plafondsysteem bij Afbouwplaza

Wanneer u na het ophangen van ons plafondsysteem gelijk de bijbehorende verlichting wilt gebruiken, dan helpt Afbouwplaza u hier vanzelfsprekend graag mee. Wij bieden diverse soorten projectverlichting zoals ledverlichting, inbouwspots, downlights en TL armaturen. Ook voor noodverlichting kunt u bij ons aankloppen. Heeft u een verlaagd plafond? Daar draaien wij onze hand niet voor om. Tijdens de aankoop van onze plafondsystemen kunt u uw verlichting meteen erbij bestellen. Deze wordt de volgende dag bij u geleverd! Op de productpagina vindt u meer informatie over onze verlichting.

Wij helpen u graag

Aarzel niet en kijk op onze productpagina voor een offerte voor onze plafondsystemen. Gelet op het materiaal, of de werkruimte leeg is en de precieze afmetingen zorgen wij voor een duidelijke offerte. Daarnaast kunt u aan ons doorgeven of u plafondsysteem verlichting wil. Wij berekenen dit indien nodig mee. Op deze manier bieden wij al een goedkoop systeemplafond aan (inclusief montage!) voor €13,- p/m²! Als u vragen heeft over onze producten of dienstverlening bent u bij ons altijd welkom. U neemt contact met ons op door te bellen met 020 – 615 56 55 of gebruik te maken van ons contactformulier.