This is custom heading element

Dé specialist in levering en montage van systeemplafonds en wandsystemen

Afbouwplaza uit Amsterdam is gespecialiseerd in het leveren en monteren van systeemplafonds en wandsystemen. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. We richten ons met name op kantoren en onderwijs, industrie, zorginstellingen en horeca/voedselbereiding. Ook kunt u bij ons terecht voor passende verlichting, projectafbouw en projecten voor geluidbeheersing. Wij bieden een goede prijs-kwaliteit verhouding door het scherp inkopen van uw systeemplafond en door de inzet van zeer vakkundige monteurs. Heeft u interesse in een geheel vrijblijvende offerte? Deze kunt u heel eenvoudig online aanvragen.

Bekijk onze systeemplafonds

Projectverlichting in uw systeemplafond

Wanneer u uw systeemplafond gelijk van verlichting wil voorzien, dan kunnen wij dat ook voor u regelen. Wij bieden diverse soorten projectverlichting zoals LED verlichting, inbouwspots, downlights en TL armaturen. En ook voor noodverlichting kunt u bij ons terecht. Tijdens de aankoop van uw systeemplafond bij ons in Amsterdam kunt u uw verlichting direct mee bestellen. Deze wordt dan de volgende dag al door ons bij u thuis bezorgd! Op de productpagina vindt u meer informatie over onze verlichting.

Stel het zelf samen

Wanneer u op onze productpagina heeft gekeken zult u zien dat u per systeemplafond direct een offerte kunt aanvragen. Afhankelijk van het materiaal van uw plafond, of de werkruimte leeg is en de afmeting van de plafond platen wordt de prijs bepaald. Daarnaast kunt u aangeven of u verlichting in uw plafond wil. Dit wordt direct in de offerte meegenomen. Zo heeft u al systeemplafonds (inclusief montage!) voor €13,- p/m² Voor eventuele vragen over onze producten of dienstverlening kunt u bellen met 020 – 615 56 55 of gebruik maken van ons contactformulier.