This is custom heading element

Voor de levering en montage van plafondplaten

Afbouwplaza is gespecialiseerd in het leveren en monteren van wand- en plafondsystemen in onder meer Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Ook het installeren van deze producten nemen onze experts graag voor u uit handen. Plafondwereld werkt voor bedrijven, particulieren en instellingen. Onze focus ligt hierbij vooral bij kantoren en het onderwijs, de industrie, zorginstellingen en horeca/voedselbereiding. Neem daarbij contact met ons op als u hulp nodig heeft bij project afbouw of het plaatsen van een verlaagd plafond. Wij bieden een scherpe prijs-kwaliteit verhouding voor ons plafondsysteem omdat wij producten inkopen voor een goede prijs en gebruik maken van ervaren monteurs. Heeft u interesse in een geheel vrijblijvende offerte? Deze vraagt u gemakkelijk en snel online aanvragen.

Bekijk onze systeemplafonds

Voor het kopen en installeren van een systeemplafond voor uw gebouw in Den Haag, Utrecht, Eindhoven of Rotterdam

Wilt u na het ophangen van ons plafondsysteem direct de bijbehorende verlichting gebruiken, dan helpt Afbouwplaza graag met de levering en installatie. Wij bieden diverse soorten projectverlichting zoals TL armaturen, LED verlichting, inbouwspots en downlights. Ook voor noodverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens de aankoop van een systeemplafond kunt u uw verlichting meteen erbij bestellen. Deze wordt de volgende dag bij u geleverd in bijvoorbeeld Eindhoven, Utrecht, Den Haag of Rotterdam! Op de productpagina vindt u meer informatie over onze verlichting.

Schakel Afbouwplaza nog vandaag in

Kijk nu op onze productpagina voor een offerte voor onze plafondsystemen! Wij geven een duidelijke offerte gebaseerd op het materiaal, of de werkruimte leeg is en de precieze afmetingen. Daarnaast kunt u aan ons doorgeven of u plafondsysteem verlichting wil om dit indien nodig te verwerken in de offerte. Op deze manier kunt u al een goedkoop systeemplafond kopen (inclusief montage!) voor €13,- p/m²! Als u vragen heeft over onze producten of dienstverlening bent u bij ons altijd welkom. U neemt contact met ons op door te bellen met 020 – 615 56 55 of gebruik te maken van ons contactformulier. Wij komen graag uw nieuwe systeemplafond voor u installeren in onder andere Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Den Haag.