Metal-Stud Wanden

Bent u op zoek naar een flexibele en veilige manier om nieuwe of extra wanden in uw pand aan te brengen? Metalstud wanden… dit is de oplossing!Metalstud wanden zijn moderne lichte scheidingswanden van gipskartonplaten, die veel worden toegepast als alternatief voor de gebruikelijke massieve wanden. Ze kunnen onafhankelijk van de dragende structuur worden opgebouwd.

De voordelen van metal-stud wanden:

De systeemopbouw van een metal stud wand frame en gipsplaten hebben voor de huidige bouw- en woonnormen een aantal belangrijke voordelen:

 • Hoge geluidsisolatie
 • Brandwerend
 • Snelle, droge montage
 • Leidingen in spouw
 • Flexibel toepasbaar
 • Veelzijdig af te werken
 • Stabiel en duurzaam
 • Glad en vlak
 • Licht in gewicht

Door de keuze in o.a. plaatdikte, isolatiedikte, profielbreedte en spouwbreedte kunnen de prestaties worden aangepast aan de eisen.

Doordat u metalstud wanden plaatst, kan de werking van de bouw goed worden opgevangen. Er treedt vrijwel nooit scheurvorming op.?Metalstud wanden komen in vele varianten voor, als voorzetwand en / of als scheidingswand. Door een juiste combinatie van plaatdikte, profielbreedte, het toepassen van een of twee lagen gipskartonplaat en het al dan niet aanbrengen van minerale wol in de spouw, kan optimaal aan uw wensen als opdrachtgever dan wel de eisen van het bouwbesluit worden voldaan.

Scheidingswand
Voorzetwand
Gebogen wand

Systeemwanden

Afbouwplaza.nl is gespecialiseerd in totale kantoorinrichtingen, met als speerpunt het leveren en monteren van hoogwaardige verplaatsbare systeemwanden. Systeemwanden hebben de goede eigenschap dat ze demontabel zijn. Wij plaatsen en leveren deze wanden geheel naar de wens van de opdrachtgever. De opdrachtgever kan hierbij kiezen uit de vele mogelijkheden waarin deze wand is te verkrijgen. De wand bestaat uit demontabele onderdelen en is volgens een bepaald systeem te monteren.

Zoals u ziet op de foto is het een wand waarin ook glaspanelen kunnen worden verwerkt. Ook deze panelen zijn in allerlei verschillende maten en kleuren te verkrijgen. De deuren en kozijnen worden gespoten en zijn dus ook in elke gewenste kleur te leveren. De wanden zijn ideaal voor bijvoorbeeld een reorganisatie van een kantoor. Deze wanden zijn snel en zonder al teveel rommel en stof te plaatsen.

De voordelen van systeemwanden:

De systeemopbouw van een metal stud wand frame en gipsplaten hebben voor de huidige bouw- en woonnormen een aantal belangrijke voordelen:

 • Het gips bevat een behanglaag wat met water afneembaar is.
 • De wand is demontabel.
 • De wand is naar bijna elke wens te verkrijgen.

De materialen en kleuren kunnen perfect op uw wensen worden aangepast, zodat u de sfeer kunt creëren, die u graag wilt hebben. Door onze rijke ervaring op dit gebied kunnen wij u hierbij van deskundige adviezen voorzien. Bovendien bent u bij ons verzekerd van een gunstige prijs/ kwaliteitverhouding en voldoen onze wanden aan alle eisen op het gebied van geluids- en brandwerendheid.

Direct Een Offerte Aanvragen

Of heeft u vragen over onze systeemplafonds? Vul dan contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

[contact-form-7 id=”76″]