Diensten

Onze diensten

01

SYSTEEMPLAFONDS

Zoekt u een systeemplafond dat perfect bij uw interieur en ruimte past? Systeemplafonds die er professioneel uitzien en uw kantoorpand of werkplaats de uitstraling geven die het verdiend? Dan biedt Afbouwplaza.nl u de juiste oplossing. Dankzij een ruim aanbod aan diverse systeemplafonds hebben wij voor elke ruimte de juiste keuze, wij hebben systeemplafonds in tal van kleuren, kwaliteitssoorten en merken.

02

PROJECTVERLICHTING

Wij leveren en monteren TL Armaturen, Downlighters en Noodverlichting tegen zeer scherpe prijzen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. U kunt dus vrij eenvoudig bij de aankoop van uw systeemplafond de verlichting mee bestellen. Wij leveren dan uw systeemplafond en uw plafond verlichting de volgende dag bij u thuis of op het bedrijf af.

03

LED WOLKENPLAFOND

Geef uw kantoor, vergaderruimte of kantine een unieke en natuurlijk licht effect. Afgezien van het mooie design, dat een wolkenplafond met zich meebrengt, lijkt het daglicht net echt en is het bijzonder functioneel.

04

WANDEN

Bent u op zoek naar een flexibele en veilige manier om nieuwe of extra wanden in uw pand aan te brengen? Metalstud wanden… dit is de oplossing!Metalstud wanden zijn moderne lichte scheidingswanden van gipskartonplaten, die veel worden toegepast als alternatief voor de gebruikelijke massieve wanden. Ze kunnen onafhankelijk van de dragende structuur worden opgebouwd.

Klaar voor uw Offerte?

Stap één naar het realiseren van uw visie begint hier. Vul het formulier in en laat ons u een offerte bieden die past bij uw behoeften en verwachtingen. Samen brengen we uw ideeën tot leven.

Contact informatie