Turn-key

Turn-key

Turn-Key projecten bij AfbouwPlaza maken alles makkelijk voor je. Wij regelen alles van begin tot eind. Van het eerste ontwerp tot het moment dat we klaar zijn, we zorgen dat alles goed wordt gedaan. Ons doel is om je een kant-en-klare oplossing te geven, zodat je meteen van je nieuwe ruimte kunt genieten als wij klaar zijn. Dit bespaart je tijd, gedoe en je hoeft niet met allerlei verschillende bedrijven te praten.

Onze werkwijze

Ontwerp en Planning

We starten uw project met een gedetailleerd ontwerp en grondige planning, nauw afgestemd op uw visie om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Uitvoering en Beheer

Ons team beheert en voert de bouw vakkundig uit, en houdt toezicht op alle aspecten, van materiaalkeuze tot de laatste afwerkingen.

Oplevering en Genieten

We leveren een volledig afgewerkte, direct te gebruiken ruimte, zodat u meteen kunt genieten van uw nieuwe omgeving zonder extra inspanning.

Volledige Inrichting

Bij een complete inrichting doen wij alles voor je, van de vloer tot het plafond. Bij AfbouwPlaza combineren we leuke ontwerpen met goed werk om een fijne plek te maken. Of je nu je kantoor mooi wilt maken of je huiskamer gezelliger wilt hebben, wij luisteren naar jou. Als we klaar zijn, is jouw plek precies zoals jij dat wilt en meteen klaar om te gebruiken.

Projectbeheer

Een goed geleid project gaat makkelijk en zonder gedoe. Bij AfbouwPlaza zorgen we dat alles goed gaat. We plannen alles van start tot finish en zorgen dat alles op tijd klaar is. We werken met goede mensen en bedrijven om het beste te geven. Met ons erbij weet je zeker dat jouw project goed wordt gedaan.

Onze klanten zijn tevreden

8.8

4.5/5

Prima snelle behandeling van zaken en keurig werk.

Goede communicatie snelle afhandeling. Afspraken worden nagekomen! Aandachtspunt: er wordt geen handschoenen gedragen tijdens het plaatsen van de platen, waardoor deze vies worden.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Wil je weten wat Afbouwplaza.nl voor jou kan betekenen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.