Over ons

Over Afbouwplaza

Welkom bij AfbouwPlaza, waar kwaliteit en vakmanschap hand in hand gaan om uw afbouwprojecten naar een hoger niveau te tillen. Met een ervaring van 25 jaar achter de rug, begonnen we onze reis met de montage van systeemplafonds. Door de jaren heen hebben we onze diensten uitgebreid naar wand- en vloermontage en zijn we uitgegroeid tot een compleet afbouwbedrijf.

AfbouwPlaza is niet zomaar een afbouwbedrijf; het is een samenwerkingsverband van gespecialiseerde moederbedrijven, elk een expert in hun eigen vakgebied. Of u nu op zoek bent naar expertise, wij leiden u door naar onze gespecialiseerde afdelingen: PlafondPlaza, VloerPlazaShop, en LEDPlazaShop.

Onze motivatie is simpel maar sterk; in een wereld waar goede kwaliteit soms ontbreekt, willen wij een verschil maken. We zorgen voor een nette en goede afwerking, zien mogelijke problemen op tijd aankomen en lossen deze snel op. Ons doel is om werk te leveren waar u tevreden mee bent, tegen een eerlijke prijs.

Visie

We willen dat AfbouwPlaza de eerste naam is waar mensen aan denken voor al hun afbouwprojecten in Nederland. We streven ernaar om bekend te staan om onze topkwaliteit, eerlijke werkwijze en handige oplossingen die elke ruimte mooier en beter maken.

Missie

Ons doel is om geweldig afbouwwerk te leveren dat onze klanten blij maakt. We werken samen met andere knappe koppen in de branche om een plek te zijn waar klanten voor alles terecht kunnen – van plafonds en vloeren tot verlichting. We houden van duidelijke gesprekken, eerlijke prijzen en we staan altijd klaar om onze klanten te helpen. We willen ook een fijne plek zijn om te werken, waar ons team kan leren en groeien.

0 +
jaar ervaring
0 +
Projecten Gerealiseerd
0 +
Tevreden Klanten
0 %
Kwaliteitsprojecten

DE JUISTE MENSEN VOOR JE PROJECTEN

In de bouw is het belangrijk om alles op tijd af te krijgen. Alles moet goed gaan, anders komt de planning in de war. Bij AfbouwPlaza zorgen we ervoor dat we altijd op tijd zijn, zodat je weet waar we voor staan. Heb je een vraag over het plaatsen van een scheidingswand of een verlaagd plafond? Wij van AfbouwPlaza helpen je graag. Neem contact met ons op en een van onze mensen zoekt samen met jou naar de beste oplossing. We maken een plan dat bij je past. Je bent ook altijd welkom in onze showroom.

Neem contact op

De eerste stap naar jouw nieuwe ruimte begint hier. Vul het formulier in en wij sturen je een offerte die past bij wat je nodig hebt. Samen maken we jouw plannen werkelijkheid.